Az OTP Lakástakarék előnyei:

Állami támogatás
Magánszemélyek részére a lakástakarék betétbefizetések után az állam 30%-os, maximum évi 72 000 Ft-os állami támogatást nyújt, amelynek mértéke 10 éves megtakarítási időszakesetén is mindvégig törvényileg biztosított.*
Kedvező lakáshitel
A megtakarítási időszakot követően a már szerződéskötéskor előre rögzített mértékű, alacsony és fix kamatozású forint alapú (árfolyamkockázat-mentes) lakáshitel igényelhető, kezelésiköltség-mentesen.
Magas hozam
A lakástakarékpénztár tőke- és hozam-garantált megtakarítási termék, amely mindvégig jogszabályilag biztosított.
Jól tervezhető
A lakástakarékpénztár az előre meghatározott havi befizetések és törlesztések, valamint a fix betéti és hitel kamatok miatt könnyen áttekinthető, előre kiszámítható.
Közeli hozzátartozóknak is
Ha a közeli hozzátartozók is szerződést kötnek, vagy kedvezményezettként megjelölésre kerülnek (pl. gyermek, házastárs, testvér, szülő, nagyszülő, unoka, ) akkor az elérhető megtakarítás és az állami támogatás megtöbbszörözhető.
Összehangolt finanszírozás
Az egy családon belül – ha a közeli hozzátartozói viszony a lakás–előtakarékoskodó és családtag között fennáll – megkötött több lakástakarék szerződéssel egyszerre valósítható meg a lakásfinanszírozási cél és a biztonságos, garantált, magas hozamú befektetés. A lakástakarék megtakarítások után járó állami támogatás családon belül kötött több szerződés esetén egy ingatlanra is összevonható! Ön egy időben több szerződéssel is rendelkezhet, azonban fontos, hogy mindegyik szerződésen más személyt jelöljön meg kedvezményezettként. A családtag akkor lehet kedvezményezett, ha a közeli hozzátartozói viszony, a lakás–előtakarékoskodó és családtag között fennáll.
Rugalmas konstrukció
A lakástakarék rugalmas megtakarítási forma. Évenként növelhető-csökkenthető, átruházható, összevonható, örökölhető, jól tervezhető, kiszámítható, a piaci hatásoktól mentes, egyszerű, átlátható… A lakástakarék szerződés közeli hozzátartozóra (pl. házastárs, testvér, szülő, nagyszülő, gyermek, unoka) átruházható, megosztható, illetve több szerződés összevonható. A kiutaláskor az aktuális céloknak megfelelően dönthet a szerződés felhasználásáról vagy a megtakarítás tovább folytatásáról.
Tőke-és hozam garantált betét A betétet és annak jóváírt kamatait 48. megtakarítási hónapot megelőzően felmondott szerződés esetén is kifizetésre kerülnek. (Az állami támogatás lakáscélú felhasználására a 48. megtakarítási hónapot követő kifizetés esetén van lehetőség.)
Biztonságos
A lakástakarék megtakarítás teljes mértékben kamatadómentes. A betéti részre az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) vállal garanciát.

KÉRDÉSE VAN, MÉG TÖBB INFORMÁCIÓT SZERETNE?

Forduljon hozzánk bizalommal!

Az akciós lakástakarék számlanyitással kapcsolatos kérdéseire telefonon, e-mailben, vagy előzetes időpont egyeztetéssel személyesen, – a szükséges időt rászánva, az Ön által meghatározott helyen, időpontban… és díjmentesen – kaphat választ.

OTP Lakástakarék Partner

OTP Lakástakarék most nyitási kedvezménnyel, akár hűségidő és sorbaállás nélkül!

Nyisson OTP Lakástakarék számlát 6, 8 és 10 éves megtakarítási időre, hűségvállalási kötelezettség nélkül 50 %-os számlanyitási díj-kedvezménnyel, vagy 4, 5 , 6, 8 és 10 éves megtakarítási időre hűségvállalás és SMS szolgáltatás igénylése mellett******* egy havi betéttel megegyező számlanyitási díjjal!

Megmutatjuk melyik a legjobb lakástakarék ajánlat, és segítünk a szerződéskötésben is.

Írjon nekünk, kérjen visszahívást! Vagy olvasson tovább! Ezzel MOST sokat spórolhat! »»

Az OTP Lakástakarék számla nyitásához NEM KELL SORBA ÁLLNIA!

Kérdéseire telefonon, írásban, előzetes időpont egyeztetéssel akár személyesen, - a szükséges időt rászánva, az Ön által meghatározott helyen, és időpontban kaphat választ. Szakértő munkatársunk a lakástakarék teljes megtakarítási ideje alatt az Ön rendelkezésére áll.
A közvetlen telefonos elérhetőségnek, a személyes tanácsadó megkülönböztetett figyelmének, és időpont egyeztetési lehetőségnek, a rugalmas, szakszerű és személyre szabott kiszolgálásnak köszönhető kényelmes - ebből adódóan hatékony az ügyintézés!

  • googleplus
  • facebook